Training op maat

Training voor bestuurders en schoolleiders

Het spreekt voor zich dat bestuurders en schoolleiders wel eens behoefte hebben aan training op een bepaald gebied of onderdeel van hun werk. Immers, zij werken in een complexe omgeving. Zij hebben niet alleen te maken met alle aspecten van kwaliteitsbeleid in hun organisaties, maar ook met maatschappelijke ontwikkelingen en veranderingen in wetgeving en wetenschappelijke inzichten die van onderwijsorganisaties om voortdurende aanpassing aan nieuwe realiteiten vragen.


ERVAREN ADVISEURS EN TRAINERS

De adviseurs en trainers van Triqs Educatief hebben jarenlange onderwijservaring. Niet alleen omdat ze werkzaam zijn in het onderwijs, maar ook omdat ze jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen en geven van trainingen en opleidingen, zoals het ontwikkelen van opleidingen en trainingen voor diverse Hogescholen (PABO-opleiding of andersoortige onderwijsgerelateerde opleidingen) of schoolleidersopleidingen.


LEIDERSCHAPSTRAINING VOOR BESTUURDERS EN SCHOOLLEIDERS

Triqs Educatief biedt trainingen aan die te maken hebben met de samenwerking, communicatie en leiderschap binnen een team. Eén van onze trainers heeft dit in een training als stelling verwoord: ‘De organisatie is zo goed als de kwaliteit van de communicatie in het team. Goed werken als professional gaat samen met goed met elkaar kunnen samenwerken. Gebrek aan goed en inspirerend leiderschap stagneert het innovatievermogen van de organisatie en zorgt ervoor dat medewerkers te veel gefocust op de instandhouding van de organisatie in plaats van het duurzaam voortbestaan.

De noodzaak van goede communicatie, samenwerking en leiderschap is bij iedereen wel bekend. Het kan goed zijn om dit in het team bespreekbaar te maken en hierbij een adviseur te betrekken. En dan bij voorkeur eentje die gespecialiseerd is in het aan het werk zetten van een groep om gezamenlijk de samenwerking en communicatie binnen het team te verbeteren.


OBSERVATIE- EN FEEDBACKTRAINING

Daarnaast biedt ook gerichte observatie- en feedbacktrainingen:

  • Extra observatietrainingen, zowel individueel als groepsgewijs
  • Observeren in de kleuterklas, een vak apart!
  • Doelgericht feedbackgesprek voeren

TRAINING IS MAATWERK

Training bij Triqs Educatief is altijd maatwerk; vraag daarom eens naar de mogelijkheden bij onze adviseurs. Zij stellen graag een passend aanbod voor uw organisatie voor.

MEER WETEN?

expert foto joost

Onze trainingen en opleidingen bestaan uit zowel theorie als praktische oefening. Bovenstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden. Laat Joost Laninga vooral weten waar uw ondersteuningsbehoefte ligt.

Deel deze dienst

andere diensten van triqs educatief

Neem contact met mij op

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en nieuw voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.