HUMANager HRM

Ben jij een echte HUMANager?

Deelnemers aan de serious game HUMANager worden per direct MT-lid van een smartphonefabrikant. Ze moeten daarom allerlei beslissingen nemen op het gebied van marketing, verkoop, productie en financiering, en over de inzet van HRM-instrumenten. Hierbij moeten ze rekening houden met diverse concurrenten die actief zijn op de markt.

De deelnemers krijgen financiële verantwoordelijkheid voor hun onderneming. Daardoor leren ze aan de hand van de bereikte resultaten om de invloed van de verschillende disciplines te ontdekken die onderdeel uitmaken van de geformuleerde bedrijfsstrategie.


HUMANager is een interactieve serious game met HRM-projecten waarin deelnemers de leiding overnemen van een fictief bedrijf. Ze moeten dus allerlei beslissingen nemen op het gebied van marketing, sales, productie, productiecapaciteit, innovatie, distributie, personeel en financiering. Hierbij moeten ze ook rekening houden met de concurrenten die actief zijn op de verschillende consumer- en business-to-businessmarkten. De deelnemers leren op een speelse wijze niet alleen de beginselen van het ondernemerschap, maar ervaren ook op een directe manier de werking van diverse economische principes.


HRM-EVENTS

Gedurende de game vinden er diverse events plaats waarvan de negatieve gevolgen door een adequaat HRM-beleid kunnen worden tegengegaan. Door de inzet van verschillende beschikbare projecten kunnen de deelnemers reageren op een event. Deze events worden in een interactief dashboard toegelicht. Door middel van diverse uitvoerige rapportages kunnen de deelnemers zien in hoeverre het gevoerde personeelsbeleid succesvol is geweest. Hierbij is de evaluatie van de kosten en baten van het personeelsbeleid een belangrijke leerervaring.

Deelnemers ervaren dat het toepassen van HUMANager als onderwijsmodule of managementtraining een leuke en inspirerende methode is om competenties en vaardigheden op een gerichte manier te ontwikkelen. De continue feedback die HUMANager geeft bevordert een actieve houding van de deelnemers.


INZETBAARHEID SERIOUS GAME HRM

HUMANager is een serious game die op een leuke en inspirerende wijze deelnemers uitdaagt om na te denken over de oplossingen van complexe vraagstukken. Met deze game kunnen diverse competenties en vaardigheden worden ontwikkeld. HUMANager is als keuzemodule goed toepasbaar in het HBO-onderwijs . De game kan worden ingezet als minor of binnen het reguliere major-programma van alle bedrijfskundige, economische en HR-studierichtingen. Daarnaast is HUMANager goed toepasbaar in een (intern) traineeship voor managers die verder moeten kijken dan alleen hun eigen afdeling. Ook in een veranderingsproces kan een serious game een waardevol instrument zijn. HUMANager is zowel in het Nederlands als in het Engels verkrijgbaar.


MEER INFORMATIE?

serious game expert arthur Weynschenk
Neem contact op met onze serious gaming-expert Arthur Weynschenk voor meer informatie over de inhoud en inzetbaarheid van HUMANager.  Interesse in andere games? Klik hier voor meer serious games.

Deel deze dienst

andere diensten van triqs educatief

Neem contact met mij op

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en nieuw voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.