HUMANager

Ben jij een echte HUMANager?

Deelnemers aan HUMANager worden per direct MT-lid van een smartphone fabrikant. Als leiding van het bedrijf moeten er allerlei beslissingen worden genomen op het gebied van marketing, verkoop, productie, en financiering, maar ook over de inzet van HRM instrumenten. Hierbij zal rekening moeten worden gehouden met diverse concurrenten die actief zijn op de markt.

De deelnemer krijgt financiële verantwoordelijkheid voor zijn/haar onderneming en leert aan de hand van de bereikte resultaten om de invloed van de verschillende disciplines, die onderdeel van de geformuleerde bedrijfsstrategie zijn,  te ontdekken.


HUMANager is een interactieve serious game waarbij deelnemers worden uitgedaagd om voor een aantal periodes de leiding over te nemen van een fictief bedrijf. Als leiding van het bedrijf moeten ze allerlei beslissingen nemen op het gebied van marketing, sales, productie, productiecapaciteit, innovatie, distributie, personeel en financiering waarbij ze rekening moeten houden met de concurrenten die actief zijn op de verschillende consumer en business to business markten. De deelnemer leert op een speelse wijze de beginselen van het ondernemerschap en ervaart op een directe manier de werking van diverse economische principes.

HRM EVENTS

Gedurende de game vinden er diverse events plaats waarvan de negatieve gevolgen door een adequaat HRM-beleid (aan de hand van het inzetten van verschillende beschikbare projecten) kunnen worden tegengegaan. Deze events worden in een interactief dashboard toegelicht. Door middel van diverse uitvoerige rapportages kan de deelnemer zien in hoeverre het gevoerde personeelsbeleid succesvol is geweest, waarbij de evaluatie van de kosten en baten van het personeelsbeleid een belangrijke leerervaring is voor de deelnemer.

Deelnemers ervaren dat het toepassen van HUMANager als onderwijsmodule of management training een leuke en inspirerende methode is om competenties en vaardigheden op een gerichte manier te ontwikkelen. De continue feedback die HUMANager geeft zorgt voor een actieve houding van de deelnemer.

INZETBAARHEID

HUMANager is een game die op een leuke en inspirerende wijze deelnemers uitdaagt om na te denken over de oplossingen van verschillende complexe vraagstukken waarmee diverse competenties en vaardigheden kunnen worden ontwikkeld. HUMANager is goed toepasbaar voor het HBO onderwijs als keuze module, verbredende minor of binnen het reguliere major programma van alle bedrijfskundige, economische en HR studierichtingen. Daarnaast is HUMANager goed toepasbaar binnen de training van managers die integraal verantwoordelijk zijn voor product(en) en/of dienst(en) of binnen een veranderingsproces om managers meer verantwoordelijk te maken. HUMANager is zowel in het Nederlands als in het Engels verkrijgbaar.

MEER INFORMATIE?


Neem contact op met onze serious gaming expert Arthur Weynschenk voor meer informatie over de inhoud en inzetbaarheid van HUMANager. 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

andere diensten van triqs educatief

Neem contact met mij op

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en nieuw voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.