Care for core

Word nu ook bestuurder van uw eigen zorginstelling!

Care for Core is een serious game die zich afspeelt in de Gezondheidszorg. De deelnemers zullen als lid het Management Team van een zorginstelling worden geconfronteerd met afwegingen die zij moeten maken in de complexe virtuele werkelijkheid.

Deze game is geschikt voor zowel zorggerelateerde opleidingen als zorgprofessionals of raad van bestuur / managers van een zorginstelling. Ook stafmedewerkers zullen vanwege de complexe problematiek veel van hun werkomgeving herkennen.


Een belangrijk aandachtspunt bij het spelen van deze serious game is de afstemming van de bedrijfsvoering op de veranderende zorgvraag en de diverse vraagstukken die spelen in en rondom  het ziekenhuis. Door middel van het inzetten van projecten, eventueel ondersteund door het uitvoeren van onderzoeken kan het MT reageren op de veranderende omstandigheden waarmee ze geconfronteerd worden.

INZETBAARHEID

Care for Core is een online serious game die op verschillende manieren kan worden ingezet. Zo zijn er mogelijkheden om de game binnen een curriculum van een onderwijsinstelling (minor of major) op te nemen. Deelnemers kunnen dan elke week een ronde spelen, eventueel aangevuld met extra opdrachten. Maar ook een dag met collega’s van een ziekenhuis zal leiden tot een leerzame en leuke ervaring waarin het team kan worden gevormd maar ook over en weer begrip ontstaat over de complexiteit van de verschillende functies binnen het ziekenhuis.

MEER WETEN?


Arthur Weynschenk is onze specialist op het gebied van serious gaming. Met zowel ervaring als ontwikkelaar, begeleider en deelnemer kan hij al uw vragen over Care for Core beantwoorden.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

andere diensten van triqs educatief

Neem contact met mij op

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en nieuw voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.