SERIOUS GAMES

ERVARINGSLEREN DOOR SERIOUS GAMES

Triqs Educatief heeft sinds 2001 ervaring met serious games. De afgelopen jaren hebben we verschillende serious games ontwikkeld die voornamelijk in het MBO-/HBO-onderwijs in een regulier curriculum zijn opgenomen. 

De meeste games hebben een algemeen productie-/managementkarakter, maar sommige games bieden een extra verdieping. Zo is Care for Core specifiek ontwikkeld voor de zorgsector en heeft HUMANager een verdieping richting HRM.

Inmiddels hebben duizenden deelnemers zelf ondervonden wat een enthousiasmerend karakter onze games hebben. Op deze manier wordt het ervaringsleren concreet vormgegeven; leren kan ook leuk zijn!

Triqs Educatief is lid van Saganet, de Nederlandse vereniging voor spelsimulatie professionals.Saganet, vereniging voor spelsimulatie professionals.

logo maqqy
Maqqy

In Maqqy voeren deelnemers het MT van een productieonderneming. Ze worden uitgedaagd om na te denken over marketing-, productie- en financieringsvraagstukken.

Naar deze pagina
logo Humanager
HUMANager HRM

HUMANager is een interactieve game waarbij de speler wordt uitgedaagd om de “zachtere” HRM-instrumenten te combineren met “hardere” ondernemersvaardigheden in een virtuele realiteit.

Naar deze pagina
logo CARRIERE
CARRIERE

CARRIÈRE stimuleert (V)MBO leerlingen op een actieve en speelse manier tot het ontwikkelen van hun competenties binnen de CE ondernemerschap.

Naar deze pagina
logo care for core
Care for core

Deze serious game is ontwikkeld voor mensen met affiniteit of een achtergrond in de zorgsector. De game gaat in op zorgspecifieke vraagstukken waaronder de veranderende zorgvraag.

Naar deze pagina