NIEUWS

Actuele ontwikkelingen van Triqs Educatief

Het laatste nieuws over de ontwikkelingen van Triqs Educatief, onze producten en diensten en ander interessant nieuws uit onze branche vindt u op deze nieuwspagina. En wilt u de eerste zijn die hiervan op de hoogte wordt gebracht? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox!

Voor algemeen nieuws over de onderwijssector kunt u ook kijken op NU.nl of op de website van de Onderwijsinspectie. Uiteraard is de website van de PO-Raad ook een goede nieuwsbron, specifiek voor primair onderwijs.

staat van het onderwijs 2021

Staat van het Onderwijs 2021

Op woensdag 14 april 2021 overhandigde inspecteur-generaal van het Onderwijs, Alida Oppers, de publicatie de ‘Staat van het Onderwijs 2021’ aan de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Naar deze pagina
Onderwijsinspectie

De staat van het onderwijs 2020

Onlangs verscheen het nieuwe Inspectieverslag. Naast een aantal specifieke stellingen over het gebruik van toetsen en de zorgen van Inspectie over het lerarentekort en de daaruit voortvloeiende problematiek voor de resultaten formuleert de Inspectie ook bevindingen over de onderwijskwaliteit.

Naar deze pagina
foto Femke

Train de trainer – SaKS

Ik ben gestart met de cursus ‘train de trainer’, een nieuw traject waarbij ik eerst zelf opgeleid word om Kapablo af te nemen, om daarna mijn kennis en vaardigheden te gebruiken om bij andere collega’s binnen onze stichting op te leiden als auditor. Buiten dat er bij mij ooit een Kapablo is afgenomen, had ik geen enkele voorkennis van het instrument.

Naar deze pagina
Demo

Gratis Kapablo gebruiken?

Afgelopen week heeft Triqs Educatief zich gepresenteerd bij de NOT 2019. We hebben veel leraren en directeuren gesproken en aan geïnteresseerden een demo gegeven van onze producten waaronder Kapablo en de Vaardigheidsmeter (VHM).

Naar deze pagina
foto nieuwe website

Een nieuwe website!

Met onze nieuwe huisstijl kon de website natuurlijk niet achterblijven en na maanden hard werken is het zover. Een nieuwe website! Maak kennis met onze producten en diensten maar bovenal met de mensen achter Triqs Educatief.

Naar deze pagina
onderwijsbeurs NOT

Onderwijsbeurs NOT 2019

NOT is een ontmoetingsplek voor het brede onderwijs. Hier wisselen professionals uit onderwijzend Nederland informatie uit. NOT biedt een compleet aanbod en heeft een gezamenlijk doel: voor beter onderwijs.

Naar deze pagina