NIEUWS

Actuele ontwikkelingen van Triqs Educatief

Het laatste nieuws over de ontwikkelingen van Triqs Educatief, onze producten en diensten en ander interessant nieuws uit onze branche vindt u op deze nieuwspagina. En wilt u de eerste zijn die hiervan op de hoogte wordt gebracht? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in uw mailbox!

Voor algemeen nieuws over de onderwijssector kunt u ook kijken op NU.nl of op de website van de Onderwijsinspectie. Uiteraard is de website van de PO-Raad ook een goede nieuwsbron, specifiek voor primair onderwijs.

foto Femke

Train de trainer – SaKS

Ik ben gestart met de cursus ‘train de trainer’, een nieuw traject waarbij ik eerst zelf opgeleid word om Kapablo af te nemen, om daarna mijn kennis en vaardigheden te gebruiken om bij andere collega’s binnen onze stichting op te leiden als auditor. Buiten dat er bij mij ooit een Kapablo is afgenomen, had ik geen enkele voorkennis van het instrument.

Naar deze pagina
Demo

Gratis Kapablo gebruiken?

Afgelopen week heeft Triqs Educatief zich gepresenteerd bij de NOT 2019. We hebben veel leraren en directeuren gesproken en aan geïnteresseerden een demo gegeven van onze producten waaronder Kapablo en de Vaardigheidsmeter (VHM).

Naar deze pagina
foto nieuwe website

Een nieuwe website!

Met onze nieuwe huisstijl kon de website natuurlijk niet achterblijven en na maanden hard werken is het zover. Een nieuwe website! Maak kennis met onze producten en diensten maar bovenal met de mensen achter Triqs Educatief.

Naar deze pagina
onderwijsbeurs NOT

Onderwijsbeurs NOT 2019

NOT is een ontmoetingsplek voor het brede onderwijs. Hier wisselen professionals uit onderwijzend Nederland informatie uit. NOT biedt een compleet aanbod en heeft een gezamenlijk doel: voor beter onderwijs.

Naar deze pagina
foto PO raad

Triqs Educatief op PO-Raad congres

Op vrijdag 8 juni 2018 vindt het jaarlijks congres van de PO-Raad ‘Kleurrijk in Onderwijs’ plaats in Papendal. Een bijzondere editie, want dan viert de PO-Raad haar tienjarig bestaan middenin een kleurrijke sector.

Naar deze pagina
AVG

Triqs Educatief en de AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Naar deze pagina