PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Persoonlijke ontwikkeling is de basis van vakmanschap; zeker in het onderwijs. We willen de kinderen graag laten leren, maar moeten niet vergeten dat we zelf ook moeten leren om bij te blijven…maar vooral het beste onderwijs te kunnen geven. 

logo cadenza vhm
Cadenza VHM

Cadenza VHM is een online ontwikkelinstrument waarmee zowel de sterke punten als de ontwikkelkansen van lesgevend of ondersteunend personeel in kaart kan worden gebracht.

Naar deze pagina
logo kapablo opvang
Kapablo opvang

Kapablo Opvang is een kwaliteitsinstrument voor de kinderopvang. Door observatie van de pedagogisch medewerker wordt de kwaliteit van het primaire proces zichtbaar gemaakt.

Naar deze pagina
logo kapablo primair
Kapablo primair

Geeft door middel van observatie inzicht in de pedagogische en didactische kwaliteit van de leraar en ondersteunend personeel en maakt hen eigenaar van het ontwikkelproces.

Naar deze pagina
logo kapablo voortgezet
Kapablo voortgezet

Kapablo Voortgezet helpt om inzicht te krijgen in effectief gedrag van docenten o.a. vanuit het perspectief van de 5 rollen van Marzano en de inspectie-eis over differentiatie.

Naar deze pagina
logo selfcam
Selfcam

De Selfcam maakt het eenvoudig mogelijk om opnamen te maken van een eigen les om deze te bespreken met collega’s of een geregistreerd beeldcoach.

Naar deze pagina
Logo leerlingevaluaties
Leerlingevaluatie

Een leerlingevaluatie geeft leerlingen een stem om bij te dragen aan de gewenste onderwijskwaliteit. Want wie kan die beter beoordelen dan de leerling zelf?

Naar deze pagina
Sluit Menu