Leergang directie

Herregistratie schoolleidersregister PO

Triqs Educatief biedt in het kader van herregistratie in het Schoolleidersregister PO een aantal leergangen aan. Omdat onze leergangen steeds een heel thema dekken, kunt u met een leergang uw herregistratie in één keer realiseren.

Onze leergangen bestaan uit een beknopte theoretische inleiding en een persoonlijk leertraject. Dit traject wordt afgesloten met een praktijkopdracht.


LEERGANGEN

Triqs Educatief biedt 3 formele leergangen aan voor herregistratie in het Schoolleidersregister PO:

  1. Sturen op kwaliteit in de klas (thema Kennis- en kwaliteitsontwikkeling)
  2. Omgaan met verschillen (thema Omgaan met verschillen)
  3. Persoonlijk leiderschap (thema Persoonlijk leiderschap)

Deze leergangen zijn gecertificeerd als formeel aanbod door het Schoolleidersregister PO.


VRIJSTELLINGEN

Schoolleiders die werken met onze Cadenza Vaardigheidsmeters (VHM) of een audittraining van Triqs Educatief hebben gevolgd, kunnen daarmee een vrijstelling aanvragen voor een gedeelte van de leergang:

  • De training voor de Vaardigheidsmeter PO/(V)SO) is onderdeel van de leergang Sturen op kwaliteit in de klas. Daarom kunt u met uw VHM-licentie een gedeeltelijke vrijstelling aanvragen.
  • De training voor de Vaardigheidsmeter Interne begeleiding (IB) is onderdeel van de leergang Omgaan met verschillen. Daarom kunt u met uw VHM-licentie voor interne begeleiding een gedeeltelijke vrijstelling aanvragen.
  • De audittraining is onderdeel van de leergang Persoonlijk Leiderschap. Als u deze training heeft gevolgd, kunt u een gedeeltelijke vrijstelling aanvragen.

Wilt u als Kapablo-gebruiker in aanmerking komen voor een vrijstelling, neem dan contact met ons op.


WERKPLEKLEREN ALS UITGANGSPUNT

Schoolontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Net zoals leerlingen het meest leren door realistische vraagstukken te onderzoeken in een betekenisvolle context, leert de schoolleider het meest door te werken aan een concreet vraagstuk in de eigen school. Daarom is uw dagelijkse praktijk het uitgangspunt in de leergang.


DRIESLAG

Al onze leergangen kennen de volgende drieslag:

  1. Beknopte theoretische inleidingen, waarin zowel theoretische kaders als recente wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden worden gepresenteerd.
  2. Training on the job, waarin u zelf onder begeleiding aan de slag gaat .
  3. Een praktijkopdracht, waarin u de verworven inzichten en vaardigheden toepast in uw eigen schoolsituatie .


TRAININGSLOCATIE EN KOSTEN

De leergangen worden incompany verzorgd. Daarbij zijn de kosten voor het volgen van een van onze leergangen afhankelijk van het aantal deelnemers. Vraag daarom vrijblijvend een offerte op maat aan.


MEER INFORMATIE

senior adviseur Fred Kramerondersteuning Claire Renardel
Heeft u vragen over inhoud of uitvoering van deze leergangen, neemt u dan contact op met Fred Kramer of Claire Renardel.

Deel deze dienst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

andere diensten van triqs educatief

Neem contact met mij op

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en nieuw voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.