OVER ONS

Over ONS

Triqs Educatief is ontsproten uit het onderzoeksbureau Triqs om de producten en diensten die gericht zijn op het onderwijs, een duidelijke en herkenbare plek te kunnen geven. Met inzet van de opgedane onderzoekskennis en beschikbare ontwikkelcapaciteit van Triqs hebben wij zelfstandig een aantal softwarematige oplossingen kunnen ontwikkelen die een specifieke toepassing kennen binnen het onderwijs. Goede voorbeelden hiervan zijn onze serious games en Kapablo Primair

In het voorjaar van 2017 hebben wij de diensten van Cadenza Onderwijsconsult overgenomen en toegevoegd aan het pakket van producten en diensten van Triqs Educatief.

ONZE WERKWIJZE

Als opdrachtgever bent u bij Triqs Educatief altijd het uitgangspunt. Samen komen we tot een antwoord op uw vraag of ondersteunen we bij het behalen van uw doelen. Samen kijken we welke adviseur en/of trainer van Triqs Educatief het best bij uw organisatie en de doelstelling past. Vanuit die samenwerking kunt u gebruik maken van onze middelen en jarenlange ervaring, en als het nodig is ontwikkelen we zelfs nieuwe middelen om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

Klik hier voor een introductie van ons team, of hier voor een overzicht van onze diensten per categorie.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan een oplossing voor hun vraagstuk. Deze opdrachtgevers zijn veelal besturen in het primair onderwijs, maar ook individuele scholen mogen wij tot onze samenwerkingspartners rekenen. Wij zijn zowel in het primair onderwijs als in de kinderopvang, voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs (MBO en HBO) actief. 

trainingen opgenomen in schoolleidersregister PO

opleidingen opgenomen in het schoolleidersregister PO
aanbevolen door de PO-Raad


aanbevolen door de PO-Raad
CRKBO geregistreerd

geregistreerd bij het CRKBO