CARRIERE

Serious game voor MBO en VMBO

CARRIÈRE is een aantrekkelijke en enthousiasmerende serious game die MBO-studenten en VMBO-leerlingen uitdaagt om op speelse en actieve manier te werken aan hun competenties.

Het spelen van deze serious game stimuleert ze daarom in hun ontwikkeling en stoomt ze klaar voor eisen van de arbeidsmarkt.


SPELENDERWIJS ONDERNEMEN

In CARRIÈRE krijgen de deelnemers de leiding van een fictief bedrijf. Daarom moeten ze in de game allerlei beslissingen nemen op het gebied van:

  • Marketing
  • Verkoop
  • Productie
  • Distributie
  • Financiering

Net als in een echt bedrijf moeten ze hierbij rekening houden met de concurrenten die actief zijn op de markt.

Door de terugkoppeling die deze interactieve game aan de deelnemers geeft, leren ze ook een integrale aanpak te hanteren. Daarnaast leren ze op een speelse wijze de beginselen van het ondernemerschap en ervaren ze op een directe manier de werking van diverse economische principes.


SERIOUS GAME IN HET MBO

CARRIÈRE is ontwikkeld conform de richtlijnen van het herziene kwalificatiedossier. Daarom kunt u CARRIÈRE inzetten in de kwalificatie of het keuzedeel van de certificeerbare eenheid Ondernemerschap.


SERIOUS GAME IN HET VMBO

CARRIÈRE is ook geschikt voor leerlingen met de volgende VMBO-profielen:

  • Economie (VMBO-t)
  • Economie en Ondernemen (VMBO-beroepsgerichte en gemengde leerwegen)


DEMO

serious game expert arthur Weynschenk
Triqs Educatief heeft een demo voor CARRIÈRE ontwikkeld, zodat u een goed beeld kunt krijgen van de game. Als u vragen heeft over de mogelijkheden binnen uw opleiding kan Arthur Weynschenk, onze specialist op het gebied van serious gaming u verder helpen. Hij kan ook de demo op locatie komen toelichten.

Deel deze dienst

andere diensten van triqs educatief

Neem contact met mij op

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en nieuw voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.