CARRIERE

Spelenderwijs ondernemerschap

CARRIÈRE is een aantrekkelijke en enthousiasmerende onderwijsmethode die MBO en VMBO leerlingen uitdaagt om op speelse en actieve manier te werken aan hun competenties.

Door het spelen van deze serious game worden ze gestimuleerd in hun ontwikkeling en klaargestoomd om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van de arbeidsmarkt. CARRIÈRE is ontwikkeld conform de richtlijnen van het herziene kwalificatiedossier en daarmee uitermate geschikt om ingezet te worden binnen de CE Ondernemerschap.


The Game

CARRIÈRE is een interactieve serious game waarbij leerlingen uitgedaagd worden om voor een aantal weken de leiding over te nemen van een fictief bedrijf. Als leiding van het bedrijf moeten ze allerlei beslissingen nemen op het gebied van marketing, verkoop, productie en financiering waarbij ze rekening moeten houden met de concurrenten die actief zijn op de markt. De leerling leert op een speelse wijze de beginselen van het ondernemerschap en ervaart op een directe manier de werking van diverse economische principes.

De leerling krijgt financiële verantwoordelijkheid voor zijn/haar onderneming en leert aan de hand van de terugkoppeling die door de game wordt aangereikt om een integrale aanpak te realiseren van de verschillende disciplines (marketing, verkoop, financiering, distributie).

CARRIÈRE SPEELT ZICH AF IN DE ‘ONLINE’ WERELD WAARBIJ LEERLINGEN VANAF ELKE PLEK HUN CARRIÈRE VORM KUNNEN GEVEN.

In de herziene kwalificatiestructuur bestaat een kwalificatiedossier uit een basisdeel en profieldelen. Een basisdeel en één profiel vormen gezamenlijk de kwalificatie. Daarnaast kiest de leerling voor een keuzedeel. Met dit keuzedeel kan de leerling zijn of haar kennis met betrekking tot het gekozen vak verbreden en verdiepen. Een kwalificatiedossier bevat de kwalificatie-eisen. CARRIÈRE is bij uitstek geschikt om in te zetten in zowel de kwalificatie, maar ook als keuzedeel.


DEMO


Het is mogelijk een demo op locatie te krijgen van CARRIERE THE GAME. Arthur Weynschenk is onze specialist op het gebied van serious gaming. Door contact met hem op te nemen via onderstaand contactformulier zal hij u graag bijpraten over de mogelijkheden binnen uw opleiding.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

andere diensten van triqs educatief

Neem contact met mij op

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en nieuw voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.