CLAIRE RENARDEL

Claire Renardel helpdesk & ondersteuning

ondersteuning & helpdesk

Ik vind het altijd leuk om iemand te helpen of ondersteuning te geven. Daarom ben ik goed op mijn plaats op de helpdesk waar ik ondersteuning kan geven als ik allerlei vragen krijg over functionaliteiten en de werking van Kapablo en Cadenza VHM. Hierdoor hoor ik ook welke vragen gebruikers hebben en wat ze graag anders zouden zien. Dit vormt weer een belangrijke input voor de ontwikkelaars.

Daarnaast ben ik betrokken bij het testen van nieuwe functionaliteiten en het bijwerken van de documentatie die hoort bij beide applicaties, waaronder de handleiding. De relevante documenten neem ik op in de e-learning en in de mappen die bij de trainingen worden uitgereikt.

Plannen en organiseren ligt mij wel en dat kan ik goed gebruiken bij de planning en ondersteuning van de Kapablo- en VHM-trainingen.

“Iemand helpen, daar word ik blij van!”

Door mijn werkzaamheden op de helpdesk bouw ik dagelijks aan goede relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten, en dat geeft veel voldoening.

Met dit werk heb ik jarenlang ervaring opgedaan toen ik nog werkte voor de ontwikkelaar van Cadenza VHM. Mijn achtergrond als tekstredacteur en affiniteit met automatisering komen hierbij goed van pas.

Claire Renardel
Ondersteuning & helpdesk