CADENZA OC

Cadenza Onderwijsconsult

Na het faillissement van Cadenza Onderwijsconsult heeft Triqs Educatief een doorstart gemaakt met het gedachtegoed van Cadenza. De producten, diensten en een deel van de personeelsleden hebben bij Triqs Educatief een nieuwe plek gevonden. 

Cadenza Onderwijsconsult heeft bekendheid verworden met de Vaardigheidsmeter (VHM), maar ook de leergangen en de Selfcam waren veelgebruikte producten. Deze producten vormen tezamen met de door Triqs Educatief ontwikkelde diensten het hart van ons aanbod. 

Onderstaand een overzicht van de Cadenza-dienstverlening die onder Triqs Educatief wordt gecontinueerd. Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan hier contact met ons op.

Klik hier om naar de homepage van Triqs Educatief te gaan.

Cadenza VHM
Cadenza VHM

Cadenza VHM is een online ontwikkelinstrument waarmee zowel de sterke punten als de ontwikkelkansen van lesgevend of ondersteunend personeel in kaart kan worden gebracht.

Naar deze pagina
logo audittraining
Audittraining

Triqs Educatief helpt bij het opzetten van een intern toezichtsysteem waarmee u continu kunt werken aan verbetering van de kwaliteit van het onderwijs op de scholen.

Naar deze pagina
logo schoolaudit
Schoolaudit

Verwacht u inspectiebezoek? Triqs Educatief voert een schoolaudit waaruit blijkt of er verbeteringen nodig zijn, en waarmee verrassingen worden voorkomen.

Naar deze pagina
logo selfcam
Selfcam

De Selfcam maakt het eenvoudig mogelijk om opnamen te maken van een eigen les om deze te bespreken met collega’s of een geregistreerd beeldcoach.

Naar deze pagina