Triqs Educatief en de AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Bij Triqs Educatief vinden we het ontzettend belangrijk om de privacy van onze gebruikers te respecteren. Daarom willen we duidelijk maken hoe we de persoonlijke gegevens gebruiken. Naar aanleiding van de nieuwe Europese General Data Protection Regulation (GDPR) die binnenkort van kracht gaat in de EU, hebben we wijzigingen gemaakt in ons privacybeleid. De autoriteit persoonsgegevens ziet toe op naleving van de nieuwe AVG.

Applicaties

Binnen de door ons aangeboden applicaties zijn privacyverklaringen opgenomen. Deze zijn te vinden rechtsboven in het scherm bij het profiel van de gebruiker. Het doel van deze privacyverklaring is om inzichtelijk te maken welke persoonlijke gegevens we verzamelen, waarom we ze verzamelen, wat we ermee doen en hoe we ze beschermen. Ook vind je er informatie over jouw rechten. Het is ook mogelijk om een bestand te downloaden waarin de gegevens zoals in de applicatie zijn opgeslagen zichtbaar wordt en wie deze informatie op welk moment heeft geraadpleegd. Onze nieuwe privacyverklaring gaat in op 25 mei 2018.

meer weten over Triqs Educatief en de AVG?

Bel met onze Functionaris Gegevensbescherming Serge Halewijn op 038 – 466 15 70 of stel uw vraag via het onderstaande contactformulier.

Deel dit bericht

Neem contact met mij op

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.