Aanmelden training applicatiebeheer

Voor onze vaardigheidsmeters Kapablo en VHM is dit najaar een training voor applicatiebeheerders ontwikkeld. Tijdens deze training worden de specifieke functionaliteiten voor de applicatiebeheerder behandeld.

In de training wordt aandacht besteed aan het belang van bescherming van privacy en de mogelijkheden daartoe. Ook wordt er antwoord gegeven op veelvoorkomende vragen binnen de organisatie en hoe de applicatiebeheerder hiermee om kan gaan.

Een apart onderdeel is gericht op het inrichten van een testomgeving waarin functionaliteiten kunnen worden getest en de verschillende rollen binnen de applicatie zichtbaar worden gemaakt. Dit maakt het ook mogelijk voor klanten om nieuwe functionaliteiten te testen en te beoordelen.

Interesse?

Deze training is zowel geschikt voor gebruikers van Kapablo als van Cadenza VHM. De kosten voor deze training van 1 dagdeel (4 uur) zijn afhankelijk van de locatie en het aantal personen. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@triqseducatief.nl

Deel dit bericht

Neem contact met mij op

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.