Aanmelden training applicatiebeheer

Voor onze vaardigheidsmeters Kapablo en VHM is dit najaar een training voor applicatiebeheerders ontwikkeld. Tijdens deze training worden de specifieke functionaliteiten voor de applicatiebeheerder behandeld.

Daarnaast wordt er worden gekeken naar het belang van bescherming van privacy en de mogelijkheden daartoe en er wordt antwoord gegeven op veelvoorkomende vragen binnen de organisatie en hoe de applicatiebeheerder hier een rol van betekenis kan spelen.

Een apart onderdeel is gericht op het inrichten van een testomgeving waarin functionaliteiten kunnen worden getest en de verschillende rollen binnen de applicatie zichtbaar worden gemaakt. Dit maakt het ook mogelijk voor klanten om nieuwe functionaliteiten te testen en te beoordelen.

Interesse?

De kosten voor deze training van 1 dagdeel (4 uur) zijn afhankelijk van de locatie en het aantal personen. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@triqseducatief.nl

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Neem contact met mij op

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en nieuw voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.